2013. március 4., hétfő

Márcziusi kirakat

Hát elment a tél. Megtelnek a játszóterek meg a focipályák, kinyílnak a télikabátok meg az első virágok a hóvirág után, a kávézók kipakolnak a teraszra, a külföldi eper már a boltokban, és fürgén szaladnak a rovarok a lábunk alatt. Meg persze a madárkák, a pillangók, az illatos és tarka piac - és a romló munkaerkölcs. 
Február végén még szüreteltünk csipkebogyót, s lett is belőle finom szörp! Annak részleteit a Háztájiban megtalálhatjátok. Most nézzük meg a benti puttonyt, mit lehet belőle kitenni a kirakatba!

Tavaszi képeslap. Minden képeslap ára 200 Ft, de aki egynél többet vesz, kap egy hűtőmágnest ajándékba. Nézegessétek meg a hűtőmágneseket, s amelyik tetszik, azt elküldjük a megrendelt képeslappal együtt!




Hónaphatáron áll a Húsvét, így nem maradhat le ez a csoportkép.


Papucshadsereg. 5-6 cm hosszú kulcstartók. Darabja 400 Ft.



Itt a cica, hol a cica? Márcziusi kiskapuba'! (Könyvjelző.) - Egyébként tényleg márciusi a kép, a Hollókőn elszaporodott macskák egyike. Aki Hollókőre megy kirándulni, vigyázzon! A hátamra ugrott egy, mikor ott voltam.





Praktikus és aranyos összecsukható hálószatyor. Igaz, ez pamut, terhelhetősége véges, de hátha gazdára talál! 1250 Ft.
Így néz ki összecsukott állapotban. 4-5 cm vastag és 10-12 cm széles. A rossmannos összecsukható szatyrok kisebbek és jó erősek, de azokat nem kéz készítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése