2014. május 31., szombat

Júniusi kirakat

Köszönjük a májusi megtisztelő figyelmet és a rendeléseket!
Közeledik a léha, meleg évszak. A befőzési szezon. Van egy kis boszorkány, Incsetta, aki mindig kosárkával járja a világot, és gyűjtöget. Ismeri a gombák, füvek tulajdonságait, és az a hír járja, hogy még télen is tud gyűjtögetni. Egyesek látták, amint hajnalban jégvirágot szedett az ablakokról. Hát nem tudom. Az is lehet, hogy éppen odarajzolta. Mindegy. Mindkettő hűsítő gondolat lehet a nagy hőségben.

Kész lett Bogi nyuszija. Itt pucér, de már kötöttem neki egy nyári ruhát. A Mérték Kiadó Puha állatkák, babák című kiadványában szerepel a leírása.




A kutyus és a kiskacsa. A puli a saját elképzelései szerint játszott a kacsával, amit a tollas jószág nem nagyon élvezett, és minden adandó alkalommal próbált meglógni, de hiába. Szegény kicsit meg is kopaszodott. Itt látszólag nagy az összhang.

Attila egyik kedvenc témája: a kapu.

Belvárosi toronyóra. Már nem jár. Csak az idő felette.

Gyerekkori kedvencünk: a jancsifű. Hivatalos nevét nem tudom. Így sokkal élvezhetőbb, mint kiszedni a hajunkból, a ruhánkból. Persze, mikor kisiskolások voltunk, a ki nem mutatott örömtől dagadt annak a begye, akibe a legtöbb jancsifüvet dobták a fiúk.

2014. május 13., kedd

Sziasztok katillások!


Letölthető háttérképek oldalunk újabb témával bővült: Vallás, egyház címmel legjobban sikerült hitélettel kapcsolatos fotóink közül válogathattok.


Remek májust kívánunk minden látogatónknak és vásárlónknak!

Üdv:
Attila