2013. április 30., kedd





Májusi kirakat

Nyáriasra fordult az idő. Mindenki teszi a dolgát - a katicák is. Csak a tavaszi holmik hevernek dologtalanul a lakásban. Elkezdődött a fűnyírás, a locsolás, a szökőkutak és fagyizók szezonja. A tavasztündérkék és manók meg ki tudja, hol keseregnek. Talán rendeznek egy nagy bált a mesebeli erdő kellős közepén, és bosszúból nem hívják meg a nyarat. 
Hátha még nincs veszve semmi! Hátha a nyár csak bedugta a fejét, és fülemüle-szoknyában idetáncol a szelídebb idő! Továbbra is várjuk a tavaszt!

Katilláék közben megitták a csipkebogyó szörpöt, és leszűrték az utolsó, 3 hónapig érlelt kökénylikőrt. Még kertet is művelnek! Kb. 4 négyzetméteren. A terítők a készlet erejéig megvásárolhatók 300 Ft-ért továbbra is, és Kati fiókjából kibújtak az első horgolt gombák!

Egy csomagban három gomba! Ujjbábnak készültek, de karácsonyfadísznek is jó. Egyéb apróságok néven új mappát nyitunk majd a kézműves termékeken belül, s a gombák oda kerülnek. Amíg erre nem kerül sor, csak a májusi kirakatban látható a termék. A háromdarabos csomag ára 1050 Ft. Darabja 400 Ft.




A terítő-akció egyik legrégibb darabja!

Egy szolnoki kilincs




Londoni templomoszlop.




Az országimázsért.

 Százszorszépek.


2013. április 21., vasárnap


Sziasztok!

Hát eljött a várva-várt pillanat! Leszűrtük a hosszú érlelésű kökénylikőrünket! Hogy mi lett a nagy kotyvasztás eredménye? Megtudhatjátok a Háztáji rovatunkból!

Töltsetek minél több időt a szabadban!

Üdv:

Katilláék