2013. január 15., kedd

Kirakatban
e havi újdonságunk és ajánlataink

Ez a keresztszemes technikával készült szarvasos falikép 1000 Ft. Lengyel Györgyi Keresztszemes kézimunkák c. könyvében találtam rá erre a motívumra. A könyvet örököltem, de nyáron láttam antikváriumban is. 

 Egyik kedvenc téli képeslapunk ez. Hideg, mégis barátságos - amilyennek a telet szeretni lehet.


Egy másik szarvas. Őt Londonban kaptuk el. Egy thaiföldi kulturális fesztivált rendeztek a Trafalgar téren, ahol az egyik bódé teli volt ilyen díszes faragásokkal. Vegyetek szarvasos képeslapot is! Ugyanennek a fesztiválnak egy másik, madaras motívumából könyvjelzőt készítettünk. Íme:
 





Sziasztok!

Kitaláltunk egy új "rovatot"! A"Kirakatban"a szezonális vagy éppen új termékeket mutatjuk be kicsit részletesebben. Úgy tervezzük, hogy legalább havonta egyszer jelentkezünk majd, de ez persze sok mindentől függ (szélirány, bolygók állása, stb.).

2013. január 10., csütörtök

Sziasztok!


Ahogy ígértük, beszámolunk a kökénylikőr-projektünkről is! Az első katillás főzetet szilveszterkor kóstoltuk meg barátaink közreműködésével, és nem is lett olyan rossz. Volt ugyan, akinek a kanalas orvosság jutott az eszébe az ízéről, de - végső soron - ez egy gyógylikőr...A részletekért kövessetek minket a Háztáji oldalra!